Victor Hypernano X 20H

Victor Hypernano X 20H

Victor SH-A320L Wit Oranje

Victor SH-A320L Wit Oranje

Victor Hypernano X 30

De Victor Hypernano X 30 is Flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Hypernano X serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Hypernano X 30 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Hypernano X 30 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 129,95
€ 91,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
4005543133037
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Zilver
Serie Hypernano X
Maximale bespankracht in KG 11
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 92

Bestel hier de Victor Hypernano X 30, een racket uit de Hypernano X collectie van Victor. Het racket heeft een zeer dunne steel, waarmee u veel controle heeft tijdens de slag. Het frame is gemaakt met de 'Aero-Diamond' techniek, waardoor de luchtweerstand van het racket wordt geminimaliseerd en de bruikbaarheid van het racket wordt verbeterd. De Victor Hypernano X 30 heeft een 'even balanced' balans, waardoor het racket zeer geschikt is voor de allround speler. De steel is flexibel, wat ervoor zorgt dat u de shuttle gemakkelijker kunt 'clearen'. Het racket heeft een gewicht van ongeveer 92 gram.

Badmintonplanet levert de Victor Hypernano X 30 standaard onbespannen met een bijpassende rackethoes. U kunt aangeven hoe u het racket wenst te ontvangen. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan a.u.b. contact op met de klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Hypernano X 30
Uw waardering