Victor Doublethermobag Limited Blauw

Victor Doublethermobag Limited Blauw

Victor Challenger 9500 D

Victor Challenger 9500 D

Victor Hypernano X 990

De Victor Hypernano X 990 is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Hypernano X serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Hypernano X 990 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Hypernano X 990 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 267,95
€ 144,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
4713226601031
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Wit, Zwart
Serie Hypernano X
Maximale bespankracht in KG 13.5
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 83

Deze Victor Hypernano X 990 is voorzien van de Hypernano X technologie. De Hypernano X racket series bieden maximale nauwkeurigheid in de aanval en bieden een uitzonderlijke controle. Hierdoor kun je gemakkelijk schakelen tussen aanval en verdediging. De Hypernano X serie is voorzien van een dunnere steel voor een hogere bewegingssnelheid, met behoud van evenwicht. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal in dit Victor Hypernano X 990 racket wordt de luchtweerstand geminimaliseerd en biedt het racket uitstekende veerkracht en racketsnelheid.

Let op: Dit racket komt uit een one shot collectie, dus Op = Op!

De Victor Hypernano X 990 is een krachtig racket met een 'even balanced' gewichtsverdeling. Het frame van het racket is extra verstevigd, zodat de torsie van het racket verminderd wordt. De steel is stijver, waardoor u veel controle heeft met de Hypernano X 990.

Badmintonplanet levert de Victor Hypernano X 990 onbespannen in een bijpassende rackethoes. Als u het racket graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u de snaar en het aantal kilos selecteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Hypernano X 990
Uw waardering