Victor Wave Power 6600

Victor Wave Power 6600

Victor Hypernano X 800

Victor Hypernano X 800

Victor Light Fighter 7500

De Victor Light Fighter 7500 is Extra Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Light Fighter serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Light Fighter 7500 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Light Fighter 7500 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 169,95
€ 108,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
114875
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Oranje, Wit, Zwart
Serie Light Fighter
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal Graphene, Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Extra Stijf
Gewicht in Gram 78

De Victor Light Fighter 7500 combineert een zeer laag gewicht met een hoge stijfheid. In combinatie met de Head heavy gewichtsverdeling kan dit frame gezien worden als een racket dat perfect een gevorderd aanvallend spel ondersteund. Het lage gewicht (slechts 78 gram) zorgt voor een hoge bewegingssnelheid, de hoge stijfheid voor veel controle en de head heavy gewichtsverdeling voor een harde smash. Kortom bent u een gevorderde speler die op zoek is naar een licht racket dan raadt Badmintonplanet u van harte de Victor Light Fighter 7500 aan.

Badmintonplanet levert de Victor Light Fighter 7500 standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Light Fighter 7500
Uw waardering