Victor Thruster K 9900

Victor Thruster K 9900

Yonex Club Bag 5523 Zwart / Groen

Yonex Club Bag 5523 Zwart / Groen

Victor Thruster K 55

De Victor Thruster K 55 is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Thruster K serie van Victor en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Thruster K 55 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Thruster K 55 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 169,95
€ 99,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
137_5_5
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Grijs, Groen
Serie Thruster K
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal Hi-Modules Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Flexibiliteit Medium flexibel

Koop nu de Victor Thruster K 55! De Victor Thruster K 55 komt uit de Thruster K collectie van Victor. Ervaar de nieuw frame structuur met sterker materiaal voor een verhoogde smash power. Dit lichte head heavy Thruster K 55 racket biedt uitstekende power. De medium flexibiliteit zorgt ervoor dat dit racket goed gebruikt kan worden voor een aanvallende stijl. Badmintonplanet levert de Victor Thruster K 55 naar eigen wens. U kunt hieronder aangeven hoe u het racket wenst te ontvangen. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Thruster K 55
Uw waardering