Victor Ultramate 8

Victor Ultramate 8

Victor Ultramate 9

Victor Ultramate 9

Victor Ultramate 6

De Victor Ultramate 6 is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Ultramate 6 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Ultramate 6 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 9 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 49,95
€ 29,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
108509
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Zwart
Maximale bespankracht in KG 9
Materiaal Aluminum, Carbon
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 93

De Victor Ultramate 6 is een racket met carbon steel en een aluminium frame voor beginnende spelers. De Victor Ultramate 6 is medium flexibel, waardoor er een mooie balans is tussen het slaan van een goede 'clear' en het hebben van controle over de shuttle. Doordat de gewichtsverdeling bovenin het racket ligt, biedt dit voornamelijk ondersteuning om een harde smash te slaan. Het gewicht van het racket is 85 gram.

Badmintonplanet levert de Victor Ultramate 6 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Ultramate 6
Uw waardering