Victor SH-S61 White / Blue

Victor SH-S61 White / Blue

Victor Hypernano X 900

Victor Hypernano X 900

Victor Wave Power 580

De Victor Wave Power 580 is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Wave Power serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Wave Power 580 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Wave Power 580 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 88,95
€ 65,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
4005543147119
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Turquoise, Wit, Zwart
Serie Wave Power
Maximale bespankracht in KG 11
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 85

Bestel hier de Victor Wave Power 580, een racket uit de Wave Power serie van Victor. Het racket heeft een head heavy balans, waardoor u extra ondersteuning krijgt bij het slaan van een smash, wat meer geschikt is voor het aanvallende spel. De Victor Wave Power 580 heeft een medium flexibele steel, waardoor het racket een goede balans biedt tussen power en controle. Het racket heeft een gewicht van ongeveer 85 gram. Badmintonplanet levert de Victor Wave Power 580 bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Wave Power 580
Uw waardering