Carlton Powerblade Superlite

Carlton Powerblade Superlite

Carlton Solar Eclipse

Carlton Solar Eclipse

Yonex Arc Saber 11

De Yonex Arc Saber 11 is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Arc Saber serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Arc Saber 11 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Arc Saber 11 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 199,95
Normale prijs € 159,95
Speciale prijs € 139,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1081100
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Rood, Wit
Serie Arc Saber
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 87

De Yonex Arcsaber 11 is het racket voor de gevorderde badmintonspeler. De Yonex Arc Saber 11 is een stijf/allround frame en wordt omschreven als het racket met de beste controle. De Yonex Arc Saber 11 is de opvolger van de populaire Yonex Arc Saber 10. Badmintonplanet levert de Yonex Arc Saber 11 (3U/G5) naar eigen wens, u kunt aangeven hoe u het racket wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Arc Saber 11
Uw waardering