Bad-M Polo Clubline Blue Men

Bad-M Polo Clubline Blue Men

Victor V-Rap Special

Victor V-Rap Special

Yonex Arc Saber 6

De Yonex Arc Saber 6 is 1791 en 1794. Het racket komt uit de 2153 serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Arc Saber 6 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Arc Saber 6 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 114,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
arc6
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex

De Yonex Arc Saber 6 is een licht gewicht racket (ongeveer 78 gram). Dit lichte gewicht heeft als voordeel dat u sneller bent met u badmintonracket. De Yonex Arc Saber 6 heeft een stijve steel en dit heeft als grote voordeel dat u veel controle heeft over de shuttle. Bent u een gevorderde speler die op zoek is naar een licht gewicht racket met een stijve steel? Bestel dan deze Yonex Arc Saber 6. De Yonex Arc Saber 6 wordt bespannen met een BG55 in een bijpassende rackethoes geleverd.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Arc Saber 6
Uw waardering