Yonex Arcsaber 11 PRO - 4U/G5 (Pre-order)

Yonex Arcsaber 11 PRO - 4U/G5 (Pre-order)

Yonex Arc Saber Pegasus

De Yonex Arc Saber Pegasus is 1790 en 1794. Het racket komt uit de 2153 serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Arc Saber Pegasus zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Arc Saber Pegasus op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 139,95
Normale prijs € 119,95
Speciale prijs € 54,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
4549317340622
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Gewicht in Gram 87

De Yonex Arc Saber Pegasus is een populair frame uit de Arc Saber collectie. De Yonex Arc Saber Pegasus heeft een 'even balanced' gewichtsverdeling. Doordat het racket een medium flexibele steel heeft, ondersteunt het nagenoeg iedere badmintonslag. De Yonex Arc Saber Pegasus heeft een gewicht van ongeveer 87 gram. Bent u dus op zoek naar een allround frame? Koop dan nu de Yonex Arc Saber Pegasus! Badmintonplanet levert de Yonex Arc Saber Pegasus standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Arc Saber Pegasus
Uw waardering