Yonex Tournament Shirt Heren 10444EX Zwart

Yonex Tournament Shirt Heren 10444EX Zwart

Yonex Pro Racket Bag 92326EX Pearl

Yonex Pro Racket Bag 92326EX Pearl

Yonex Arcsaber 11 PRO - 3U/G4

De Yonex Arcsaber 11 PRO - 3U/G4 is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Arc Saber serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Arcsaber 11 PRO - 3U/G4 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Arcsaber 11 PRO - 3U/G4 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 219,95
€ 174,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
ARC11-P3U
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Zilver
Serie Arc Saber
Maximale bespankracht in KG 12.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 87

Hier kunt u de Yonex Arcsaber 11 PRO bestellen. Dit racket is de opvolger van de populaire en veel verkochte Yonex Arcsaber 11. De Yonex Arcsaber 11 Pro is een absoluut topracket. Dit allround badmintonracket biedt een goede balans tussen verdediging en een gecontroleerde aanval, waarbij nauwkeurigheid centraal staat. De stabiliteit van het frame en de contacttijd van de shuttles zijn vergroot.

De stabiliteit van het frame is verbeterd door een nieuwe structuur van het frame met een stijve constructie aan de boven en onderkant. Dankzij de nieuwe CONTROL-ASSIST BUMPER, een tubing aan de bovenkant van het frame, wordt de ongewenste beweging in de verticale snaren verminderd.

Yonex heeft de contacttijd van de shuttles vergroot door de zijkanten van het frame zachter te maken, waardoor er meer flexibiliteit rond de sweetspot mogelijk is. Daarnaast is er een nieuwe technologie, POCKETING BOOSTER, toegevoegd aan de bovenkant van het frame. Dit rubberachtige materiaal aan de binnenkant van het frame biedt extra elasticiteit, zodat het racket de shuttle langer vasthoudt en ook de snelheid van de terugslag toeneemt.

Ook de isometrische racketvorm van het frame is iets vergroot, zodat de sweet-spot wat groter is geworden.

De Yonex Arcsaber 11 Pro heeft een stijve steel, waardoor dit racket nog meer controle biedt. Een echte aanrader voor alle spelers die graag heel veel controle hebben. Badmintonplanet levert de Yonex Arcsaber 11 Pro standaard onbespannen. Indien u het racket toch graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u zelf de bespanning kiezen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Arcsaber 11 PRO - 3U/G4
Uw waardering