Yonex Astrox 100 ZX

De Yonex Astrox 100 ZX is Extra Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Astrox serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Astrox 100 ZX zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Astrox 100 ZX op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 189,95
€ 169,90
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
1430017
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Oranje, Zwart
Serie Astrox
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Extra Stijf
Gewicht in Gram 83

Hier kunt u de Yonex Astrox 100 ZX bestellen. Dit gave nieuwe racket uit de Astrox serie is één van de toprackets van Yonex. Net als de overige rackets in de Astrox serie is de Yonex Astrox 100 ZX een head heavy racket, geschikt voor de aanvallende en gevorderde speler. Door nieuwe technologieën toe te passen op verschillende gebieden is dit racket revolulionair en wordt het spel nog sneller.

Zo heeft deze Astrox 100 ZX een iets gewijzigd frame. De vorm van het racket is iets vierkanter geworden, zodat de sweet spot iets groter is geworden maar het racket nog wel dezelfde totale framegrootte behoudt. Ook de cap onderaan het frame is aangepast. De nieuwe structuur van de cap zorgt ervoor dat er minder torsie in het racket is en de steel iets flexibeler wordt. De vorm van de cap is aangepast aan de vorm van de duim, waardoor er nog meer power aan het racket kan worden meegegeven.

De Yonex Astrox 100 ZX verschilt daarnaast ook op een aantal punten ten opzichte van de Astrox ZZ. Dankzij een geavanceerd Rotation Generator System wordt het gewicht van het racket nauwkeurig verdeeld over het racket. De Yonex Astrox ZX heeft een zeer dunne Rexis steel. Deze Rexis steel is middels een geavanceerde giettechniek gevuld met hoogwaardig grafiet, wat de hoge kwaliteitsnormen van Yonex heeft overtroffen.

Daarnaast zijn deze rackets ook gemaakt met nieuw Grafiet (NAMD). Dit nieuwe grafiet zorgt voor meer flexibiliteit en een snellere terugslag, waardoor de shuttle nog sneller en steiler naar de grond kan worden geslagen. Victor Axelsen, Chou Tien Chen, Akane Yamaguchi en andere Yonex toppers gaan in 2020 ook gebruik maken van de Yonex Astrox 100.

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 100 ZX standaard onbespannen, maar natuurlijk kunt u ook zelf aangeven indien u het racket liever bespannen wilt ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 100 ZX
Uw waardering