Yonex Astrox 88D Pro 3U G5

Yonex Astrox 88D Pro 3U G5

Yonex Astrox 88S Pro 3U G5

De Yonex Astrox 88S Pro 3U G5 is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Astrox serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Astrox 88S Pro 3U G5 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Astrox 88S Pro 3U G5 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12.5 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 219,95
Normale prijs € 169,95
Aanbiedingsprijs € 154,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1422902-3U

Bestel hier nu de Yonex Astrox 88S Pro. De Yonex Astrox 88S Pro is de opvolger van het populaire Yonex Astrox 88S badmintonracket. Met de nieuwe innovaties en materialen die zijn gebruikt, zijn deze rackets nog meer geschikt voor het evoluerende, snelle dubbelspel. 

Yonex introduceert bij deze rackets het VOLUME CUT RESIN. Dit is een soort hars die zorgt voor een krachtige hechting met minder materiaal en gewicht. Met behulp van deze hars worden de duurzaamheid en sterkte van het racket vergroot en/of kan het gewicht van het racket worden verminderd terwijl de sterkte hetzelfde blijft. Een tweede verandering is zichtbaar bij het frame en de tubings. De 'sweet spot' is vergroot door de nieuwe, versterkte isometrische vorm van het frame. Het racket heeft een nieuw snarenpatroon en grotere tubings, waardoor de snaren meer kunnen bewegen en het racket dus extra power biedt.

De Yonex Astrox 88S Pro is uitgerust met een nieuwe Yonex techniek, genaamd de 'Rotational Generator System'. Dit houdt in dat de gewichtsverdeling niet alleen in de top maar ook in het handvat zit. Het racketblad past zich aan aan elke slag, zodat u meer controle heeft tijdens het slaan van een 'drive' en de tegenstander kunt verslaan met een snellere, scherpere en krachtigere smash. Het racket heeft een zeer gave kleurstelling en is gemaakt van het beste grafiet, namelijk High Modulus Graphite.

De Yonex Astrox 88S Pro is specifiek gericht op de spelers in het dubbelspel. Het racket heeft drie sterke punten, waar de speler voorin het veld gebruik van kan maken; controle, versnelling en behendigheid. Deze drie punten zorgen ervoor dat de speler aan het net sneller de rally naar zich toe kan trekken. Tijdens het slaan zal het frame van de Yonex Astrox 88S Pro over de volle lengte plooien. Het frame van het racket is slechts iets langer (5 mm) dan de originele lengte van badmintonrackets, waarmee de bewegingssnelheid wordt vergroot (2.2% sneller). De flexibiliteit van het racket is ook vergroot, dankzij een nieuwe gripcap net boven het handvat. Deze gripcap zorgt ook voor meer stabiliteit van het racket. 

De Yonex Astrox 88S Pro en Astrox 88D Pro zullen worden gebruikt door de beste dubbelspelers in de wereld, zoals Kevin S. Sukamuljo, Marcus F. Gideon, Yuki Fukushima en Sayaka Hirota. Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 88S Pro onbespannen. U kunt aangeven met welke snaar en hoeveel kilo u dit racket wenst te ontvangen. Staat uw gewenste snaar er niet tussen, neem dan contact op met de klantenservice!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 88S Pro 3U G5
Uw waardering