Yonex Nanoray Junior

Yonex Nanoray Junior

Yonex Hoodie Set 51014 Navy

Yonex Hoodie Set 51014 Navy

Yonex DUORA 7

De Yonex DUORA 7 is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Duora serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex DUORA 7 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex DUORA 7 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 199,95
€ 140,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
1420700
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Zwart
Serie Duora
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 88

De Yonex Duora 7 is een allround topframe. De duora serie wordt gekenmerkt door de specifieke backhand ondersteuning. Waar conventionele rackets een zelfde forehand en backhand zijde kennen, heeft Yonex bij de Duora serie een andere vorm gegeven aan beide zijdes van het racket. Dit zorgt ervoor dat u veel gemakkelijker een backhand slag slaat. Aangezien in het hedendaagse badmintonspel elke slag belangrijk is, zorgt deze innovatie voor een verdere ontwikkeling van uw spel. Daarnaast is de Yonex Duora 7 iets stijver dan standaard waardoor een precieze slag makkelijk geslagen kan worden zonder dat dit te veel effect heeft op een diepe bal. Wanneer u dus op zoek bent naar een racket dat al uw slagen goed ondersteunt, raden wij u van harte de Yonex Duora 7 aan.

Badmintonplanet levert de Yonex Duora 7 standaard onbespannen met bijbehorende rackethoes. Als u het racket graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u u aangeven met welke snaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex DUORA 7
Uw waardering