Yonex Hoodie 51014 Grijs

Yonex Hoodie 51014 Grijs

Carlton Enhance 90

Carlton Enhance 90

Yonex Isometric tr1

De Yonex Isometric tr1 is 1792 en 1793. Het racket komt uit de Trainingsracket serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Isometric tr1 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Isometric tr1 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 69,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
41633
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Serie Trainingsracket
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Graphite
Gewicht in Gram 118

Het Yonex Isometric Training Badminton racket is een extra zwaar trainingsracket van 118 gram. Hierdoor kan de speler zijn pols actie trainen om zijn badminton techniek en zijn racket beweging te verbeteren. Dor het trainen van de pols spieren zult u een betere controle over uw pols bewegingen krijgen en dus uw badminton techniek kunnen verfijnen. Daarnaast zullen uw bewegingen met een normaal racket razendsnel worden, zodat u razendsnel kan toeslaan. Badmintonplanet levert het racket met bijpassende rackethoes.

Gewicht: 118 g
Balanspunt: Head heavy
Flexibiliteit: Stijf
Lengte: 67.4 cm
Snaar: BG-55
Max. bespanning: 13 kg
Racketblad: Isometric
Shaft: Graphite
Materiaal: Graphite

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Isometric tr1
Uw waardering