Yonex Nanoray Atalanta

Yonex Nanoray Atalanta

Yonex Nanoray Apollo

Yonex Nanoray Apollo

Yonex Nanoray Nereus

De Yonex Nanoray Nereus is 1789 en 1795. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray Nereus zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray Nereus op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Normale prijs € 99,95
Speciale prijs € 59,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
4549317340585
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Serie Nanoray
Materiaal Graphite
Gewicht in Gram 85

De Yonex Nanoray Nereus is een head light racket. Hierdoor kun je hele snelle bewegingen maken. De flexibiliteit van de steel biedt een perfecte combinatie tussen power en controle. De Yonex Nanoray Nereus is erg geschikt voor beginners en gemiddelde spelers die hun spel willen verbeteren. Bestel nu de Yonex Nanoray Nereus standaard bespannen bij Badmintonplanet.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray Nereus
Uw waardering