Yonex Power Cushion Comfort Z Lady Blauw

De Yonex Power Cushion Comfort Z Lady Blauw is een schoen gemaakt van met een zool van Rubber. Dit is een geschikte schoen als je op zoek ben naar Comfort, Lichtgewicht, Steun. De midsole maakt gebruik van Hyper msLite techniek. Deze schoen bestaat uit de kleur(en) Blauw. Deze schoen is geschikt voor Meisjes, Dames.

Adviesprijs: € 159,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Yocomzlbl
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Geslacht Meisjes, Dames
Schoeneigenschap Comfort, Lichtgewicht, Steun
Midsole Hyper msLite
Kleur Blauw
Zool Rubber

Hier kunt u de Yonex Comfort Z Lady Blauw bestellen, de meeste schokdempende en comfortabele schoen die ooit is gemaakt door Yonex. Deze schoen kan worden gezien als de opvolger van de populaire Yonex Comfort Tour schoenen. De verbeterde demping (Power Cushion +) in deze Yonex Comfort Z Lady Blauw zorgt voor 25% meer schok absorptie. Dankzij een nieuwe vorm aan de voorkant van de schoenen hebben de tenen voldoende ruimte en zit de voet beter in de schoen. Hierdoor biedt de schoen meer stabiliteit en grip. De ronde zool en het lichtere materiaal van de schoen zorgt ervoor dat u sneller over de baan kunt bewegen. 

Deze schoen is ideaal voor spelers die snel last krijgen van hun knieën, enkels en voeten. De Yonex Comfort Z Lady Blauw is perfect om uren achter elkaar mee te spelen, zoals bijvoorbeeld bij toernooien. 

Grijp nu uw kans en bestel hier deze revolutionaire schoen. U kunt aangeven in welke maat u de Yonex Comfort Z Lady Blauw wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Power Cushion Comfort Z Lady Blauw
Uw waardering