Yonex SHB 65X Men Zwart/Rood

Yonex SHB 65X Men Zwart/Rood

Yonex Power Cushion Aerus 3 Heren Rood

Yonex Power Cushion Aerus 3 Heren Rood

Yonex Power Cushion Comfort Z Zwart

De Yonex Power Cushion Comfort Z Zwart is een schoen gemaakt van Polyester Mesh met een zool van Rubber. Dit is een geschikte schoen als je op zoek ben naar Comfort, Steun. De midsole maakt gebruik van Hyper msLite techniek. Deze schoen bestaat uit de kleur(en) Rood, Zwart. Deze schoen is geschikt voor Heren, Unisex.

Adviesprijs: € 159,95
Verkrijgbaar vanaf: € 99,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
5001064
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Geslacht Heren, Unisex
Schoeneigenschap Comfort, Steun
Midsole Hyper msLite
Materiaal Polyester Mesh
Kleur Rood, Zwart
Zool Rubber

Hier kunt u de Yonex Comfort Z Zwart bestellen, de meeste schokdempende en comfortabele schoen die ooit is gemaakt door Yonex. Deze schoen kan worden gezien als de opvolger van de populaire Yonex Comfort Tour schoenen. De verbeterde demping (Power Cushion +) in deze Yonex Comfort Z Zwart zorgt voor 25% meer schok absorptie. Dankzij een nieuwe vorm aan de voorkant van de schoenen hebben de tenen voldoende ruimte en zit de voet beter in de schoen. Hierdoor biedt de schoen meer stabiliteit en grip. De ronde zool en het lichtere materiaal van de schoen zorgt ervoor dat u sneller over de baan kunt bewegen. 

Deze schoen is ideaal voor spelers die snel last krijgen van hun knieën, enkels en voeten. De Yonex Comfort Z Zwart is perfect om uren achter elkaar mee te spelen, zoals bijvoorbeeld bij toernooien. 

Grijp nu uw kans en bestel hier deze revolutionaire schoen. U kunt aangeven in welke maat u de Yonex Comfort Z Zwart wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Power Cushion Comfort Z Zwart
Uw waardering