Yonex Nanoray 300 Neo

Yonex Nanoray 300 Neo

Yonex Voltric 0F

Yonex Voltric 0F

Yonex Voltric 1 DG

De Yonex Voltric 1 DG is Flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Voltric serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric 1 DG zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric 1 DG op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 89,95
€ 54,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1408001
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Zwart
Serie Voltric
Maximale bespankracht in KG 10.5
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 83

Bestel nu deze Yonex Voltric 1 DG. De Yonex Voltric 1 DG heeft een gewicht van ongeveer 83 gram. Het is een head heavy racket met een flexibele steel. Deze combinatie zorgt voor een krachtige smash. Bent u een aanvallende, beginnende badmintonner? Dan is de Yonex Voltric 1 DG uitermate geschikt voor u! Het bijzondere aan dit racket is de bespankracht van maximaal 15.5 kg.

Badmintonplanet levert de Yonex Voltric 1 DG standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric 1 DG
Uw waardering