Yonex Voltric 7 Neo

Yonex Voltric 7 Neo

Victor MS 6500

Victor MS 6500

Yonex Voltric 5 FX

De Yonex Voltric 5 FX is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Voltric serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric 5 FX zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric 5 FX op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 89,95
€ 54,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1408014
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Wit, Zwart
Serie Voltric
Maximale bespankracht in KG 11
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 87

Het standaard model in de Yonex Voltric serie is de Yonex Voltric 5 FX. De Yonex Voltric 5 FX heeft het bekende Tri-Voltage Systeem, wat zorgt voor een harde smash. Maar doordat dit badmintonframe ook een medium flexibele steel heeft kunt u ook gemakkelijk een harde clear slaan. Bent u dus op zoek naar een allround / aanvallend frame waar u ook gemakkelijk een harde clear kunt slaan? Koop dan deze Yonex Voltric 5 FX!

Badmintonplanet levert de Yonex Voltric 5 FX standaard bespannen met bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric 5 FX
Uw waardering