Carlton Vapour Extreme Xcel

Carlton Vapour Extreme Xcel

Yonex Nanoray 750

Yonex Nanoray 750

Yonex Voltric 50

De Yonex Voltric 50 is 1791 en 1793. Het racket komt uit de 2154 serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric 50 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric 50 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 119,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
vt50
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Maximale bespankracht in KG 11.5
Gewicht in Gram 88

De Yonex Voltric 50 beschikt over een speciale cap, waardoor het voor u speler nog makkelijker wordt om de shuttle meer kracht mee te geven. Dit in combinatie met een stijve steel zorgt er voor dat u als badminton speler de maximale controle heeft over de shuttle. Bent u dus een aanvallende speler die op zoek is naar de maximale controle uit zijn badmintonracket? Bestel dan nu de Yonex Voltric 50. Badmintonplanet levert de Yonex Voltric 50 standaard bespannen met bijpassende hoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric 50
Uw waardering