Yonex Nanoray 900

Yonex Nanoray 900

Yonex Isometric Lite 2

Yonex Isometric Lite 2

Yonex Voltric Pgse

De Yonex Voltric Pgse is 1790 en 1793. Het racket komt uit de 2154 serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric Pgse zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric Pgse op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Normale prijs € 99,95
Speciale prijs € 69,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1050560
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex

Nu in de aanbieding: de Yonex Voltric Pgse. De Yonex Voltric Pgse is een head heavy frame voor een hardere smash! Het grote voordeel van de Yonex Voltric Pgse is dat deze beschikt over een medium flexibele steel. Deze medium flexibele steel zorgt ervoor dat u de shuttle veel power mee kunt geven. Tevens beschikt de Yonex Voltric Pgse over de Power Boost Cap. Deze Cap levert een hogere racket snelheid. Badmintonplanet levert de Yonex Voltric Pgse bespannen met een Yonex BG 3 (uitzonderlijke duurzame snaar) in een bijpassende hoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric Pgse
Uw waardering