Babolat Prime Power

Babolat Prime Power

Babolat I-Pulse Essential

Babolat I-Pulse Essential

Babolat Prime Lite

De Babolat Prime Lite is Medium flexibel en Head light. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat Prime Lite zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat Prime Lite op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 49,95
€ 45,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
601363
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Geel, Zwart
Maximale bespankracht in KG 11
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 84

Hier kunt u de Babolat Prime Lite bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 84 gram. De Babolat Prime Lite is een head light racket met een medium flexibele steel. Dit zorgt ervoor dat het racket snel beweegbaar is en daarnaast een goede balans heeft tussen power en controle.. Badmintonplanet levert de Babolat Prime Lite standaard bespannen met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat Prime Lite
Uw waardering