Babolat I-Pulse Power

Babolat I-Pulse Power

Babolat Prime Lite

Babolat Prime Lite

Babolat Prime Power

De Babolat Prime Power is Extra flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat Prime Power zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat Prime Power op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 49,95
€ 45,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
601361
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Grijs, Wit
Maximale bespankracht in KG 11
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Extra flexibel
Gewicht in Gram 86

Hier kunt u de Babolat Prime Power bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 86 gram. De Babolat Prime Power is een even balanced racket met een extra flexibele steel. Dit zorgt ervoor dat het racket allround is en daarnaast extra veel power geeft om een goede 'clear' te slaan. Badmintonplanet levert de Babolat Prime Power standaard bespannen met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat Prime Power
Uw waardering