Carlton Airlite Tornado

Carlton Airlite Tornado

Yonex Nanospeed 100 Jr.

Yonex Nanospeed 100 Jr.

Carlton Airlite Strike

De Carlton Airlite Strike is 1791 en 1794. Het racket komt uit de 2163 serie van Carlton en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Airlite Strike zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Airlite Strike op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Normale prijs € 79,95
Speciale prijs € 59,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113454
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Japanese H M Carbon
Gewicht in Gram 84

De Carlton Airlite Strike is een racket voor de gevorderde allround speler. De Carlton Airlite serie zijn lichte badmintonrackets, maar ondanks dit lichte gewicht geven ze veel kracht mee aan de shuttles. De Carlton Airlite Strike heeft een stijve steel, wat zorgt voor veel controle over de shuttle. Badmintonplanet levert de Carlton Airlite strike bespannen in een bijpassende rackethoes

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Airlite Strike
Uw waardering