Carlton Airlite Storm

Carlton Airlite Storm

Carlton Airlite Strike

Carlton Airlite Strike

Carlton Airlite Tornado

De Carlton Airlite Tornado is 1789 en 1793. Het racket komt uit de 2163 serie van Carlton en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Airlite Tornado zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Airlite Tornado op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Normale prijs € 69,95
Speciale prijs € 59,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113453
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Japanese H M Carbon
Gewicht in Gram 84

Nu in de aanbieding: De Carlton Airlite Tornado is een opvallend badmintonracket met roze accenten. De Carlton Airlite serie zijn lichte badmintonrackets, maar ondanks dit lichte gewicht geven ze veel kracht mee aan de shuttles. De Carlton Airlite is een medium flexibel aanvallend badmintonracket, waar u gemakkelijk een harde smash mee kunt slaan. De Carlton Airlite Tornado wordt bespannen geleverd in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Airlite Tornado
Uw waardering