new.png

Victor Telbord II

Carlton Vapour Extreme Rage

Carlton Vapour Extreme Rage

Carlton Kinesis X900 LTD

De Carlton Kinesis X900 LTD is Extra Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Kinesis serie van Carlton en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Kinesis X900 LTD zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Kinesis X900 LTD op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 219,95
Normale prijs € 169,95
Speciale prijs € 84,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113664
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Optimetrisch
Kleur Wit
Serie Kinesis
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Japanese H M Carbon
Gewichtsverdeling Head heavy
Flexibiliteit Extra Stijf
Gewicht in Gram 82

De Carlton Kinesis rackets staan bekend om hun verminderde luchtweerstand. Met een Carlton Kinesis racket bent u 8% sneller dan met een normaal badmintonframe. De Carlton Kinesis X900 is een limited uitgaven van de populaire Carlton Kenisis X90. Net als de Carlton Kinesis X90 is de Carlton Kinesis X900 LTD een aanvallend badmintonracket met een extra stijve steel. Deze extra stijve steel zorgt ervoor dat u de maximale power in uw smash kunt leggen en tegelijkertijd veel controle heeft over de shuttle. Het enige verschil met de Carlton Kinesis X90 is dat de Carlton Kinesis X900 LTD lichter van gewicht is. De Carlton Kinesis X900 LTD weegt slechts 82 gram. De Carlton Kinesis X900 LTD wordt bespannen geleverd in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Kinesis X900 LTD
Uw waardering