Carlton Kinesis X900 LTD

Carlton Kinesis X900 LTD

Carlton Vapour Extreme Fury

Carlton Vapour Extreme Fury

Carlton Vapour Extreme Rage

De Carlton Vapour Extreme Rage is 1791 en 1794. Het racket komt uit de Vapour Extreme serie van Carlton en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Vapour Extreme Rage zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Vapour Extreme Rage op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 74,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113665
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Serie Vapour Extreme
Maximale bespankracht in KG 13
Gewicht in Gram 87

Bestel nu de Carlton Vapour Extreme Rage De Vapour Extreme serie is ideaal voor spelers die maximaal vermogen met een verhoogde controle zoeken uit hun badmintonracket. De stijve steel geeft u net de extra controle over de shuttle die u nodig heeft om uw badmintonspel naar een hoger level te tillen. De gewichtsverdeling ligt in het midden bij de Carlton Vapour Extreme Rage, dit maakt het een allround badmintonframe. Badmintonplanet levert de Carlton Vapour Extreme Rage bespannen in een bijpassende hoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Vapour Extreme Rage
Uw waardering