Victor Hypernano X Air

Victor Hypernano X Air

Victor Jet Speed S 06A

Victor Jet Speed S 06A

Victor Hypernano X 80

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

€ 98,95
inclusief BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
113308
Adviesprijs: € 179,95
inclusief BTW

Dit Victor Hypernano X 80 racket is voorzien van de Hypernano X technologie. De Hypernano X racket serie biedt maximale nauwkeurigheid in de aanval en ook een uitzonderlijke controle. Hierdoor kun je gemakkelijk schakelen tussen aanval en verdediging. De Hypernano X serie is voorzien van een slankere steel voor een hogere bewegingssnelheid, met behoud van evenwicht. De Victor Hypernano X 80 biedt optimale nauwkeurigheid. Dit komt door de structuur aan de bovenkant van het frame en de stijvere en smallere steel. Doordat het gewicht in het midden ligt (even balanced) is dit racket geschikt voor een grote groep spelers.

Badmintonplanet levert de Victor Hypernano X 80 standaard onbespannen in een bijpassende rackethoes. Als u het racket graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u hier de snaar en het aantal kilo selecteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Hypernano X 80
Uw waardering
* Incl. BTW