Victor Hypernano X Air

Victor Hypernano X Air

Victor Jet Speed S 06A

Victor Jet Speed S 06A

Victor Hypernano X 80

De Victor Hypernano X 80 is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Hypernano X serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Hypernano X 80 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Hypernano X 80 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 179,95
€ 98,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
113308
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Goud, Rood, Wit
Serie Hypernano X
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 89

Dit Victor Hypernano X 80 racket is voorzien van de Hypernano X technologie. De Hypernano X racket serie biedt maximale nauwkeurigheid in de aanval en ook een uitzonderlijke controle. Hierdoor kun je gemakkelijk schakelen tussen aanval en verdediging. De Hypernano X serie is voorzien van een slankere steel voor een hogere bewegingssnelheid, met behoud van evenwicht. De Victor Hypernano X 80 biedt optimale nauwkeurigheid. Dit komt door de structuur aan de bovenkant van het frame en de stijvere en smallere steel. Doordat het gewicht in het midden ligt (even balanced) is dit racket geschikt voor een grote groep spelers.

Badmintonplanet levert de Victor Hypernano X 80 standaard onbespannen in een bijpassende rackethoes. Als u het racket graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u hier de snaar en het aantal kilo selecteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Hypernano X 80
Uw waardering