Victor Hypernano X 800

Victor Hypernano X 800

Victor Hypernano X 80

Victor Hypernano X 80

Victor Hypernano X Air

De Victor Hypernano X Air is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Hypernano X serie van Victor en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Hypernano X Air zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Hypernano X Air op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 219,95
€ 129,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
133_1_0
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Goud, Roze, Zwart
Serie Hypernano X
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal Ultra HI-Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Flexibiliteit Stijf

Dit Victor Hypernano X Air racket is voorzien van de Hypernano X technologie. De Hypernano X racket series bieden maximale nauwkeurigheid in de aanval en bieden een uitzonderlijke controle. Hierdoor kun je gemakkelijk schakelen tussen aanval en verdediging. De Hypernano X serie is voorzien van een slankere steel voor een hogere bewegingssnelheid, met behoud van evenwicht. De Victor Hypernano X Air is een super lichtgewicht racket en biedt een snelle swing. Het materiaal in de steel vermindert het gewicht en verbetert tegelijkertijd de stijfheid en stabiliteit van het racket. Dit zorgt voor uitstekend contact bij elke slag. Badmintonplanet levert de Victor Hypernano X Air in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Hypernano X Air
Uw waardering