Victor Wave Power 6200

Victor Wave Power 6200

Carlton Vapour Extreme Force

Carlton Vapour Extreme Force

Victor Performer ATT 600

De Victor Performer ATT 600 is 1790 en 1794. Het racket komt uit de Performer ATT serie van Victor en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Performer ATT 600 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Performer ATT 600 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1970 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 73,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
126_6_0
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Serie Performer ATT
Materiaal High Modulus Graphite
Gewicht in Gram 88

De Victor Performer ATT serie beschikt over een anti-torsion technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het racket sterker en stabieler wordt. Het gebruikte graphite in combinatie met de aerodynamica van het blad zorgen voor een snellere speelstijl. Bent u opzoek naar een stevig en stabiel racket bestel dan nu de Victor performer ATT 600 Badmintonplanet levert de Victor Performer ATT 600 bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Performer ATT 600
Uw waardering