Victor Wave Power 6400

Victor Wave Power 6400

Victor Performer ATT 600

Victor Performer ATT 600

Victor Wave Power 6200

De Victor Wave Power 6200 is Stijf en Head light. Het racket komt uit de Wave Power serie van Victor en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Wave Power 6200 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Wave Power 6200 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 99,00
€ 79,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
147_2_0
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Goud, Rood, Zilver
Serie Wave Power
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Flexibiliteit Stijf

Bestel nu de Victor Total Wave Power 6200 en laat je verrassen hoe veel kracht u uit uw slagen kunt halen. Met de gewichtsverdeling onder in het racket heeft u meer controle en ondersteunt het al uw slagen. Dit komt door het high modulus graphite frame. We kunnen hier spreken van een top allround badmintonracket van Victor. Met een spectaculaire kleur samenstelling! Badmintonplanet levert de Victor Wave Power 6200 bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Wave Power 6200
Uw waardering