Yonex Tracksuit 50072EX Rood / Zwart

Yonex Tracksuit 50072EX Rood / Zwart

Babolat X-feel Origin Power

Babolat X-feel Origin Power

Yonex Astrox 6

De Yonex Astrox 6 is Flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Astrox serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Astrox 6 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Astrox 6 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 89,95
€ 59,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
1430100
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Groen
Serie Astrox
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 85

De Yonex Astrox 6 is een makkelijk spelend racket dat uw gehele spel ondersteunt. De flexibele steel zorgt ervoor dat u de clear gemakkelijk kunt slaan en de gewichtsverdeling in het midden verbetert zowel de smash alsmede een snelle slagenwisseling. Het innovatieve Rotational Generator System is speciaal ontwikkeld om het hedendaagse spel te optimaliseren. Door de verhoogde snelheid van het spel is het steeds belangrijker om een harde en scherpe smash te slaan en dat is nu precies wat deze technologie ondersteunt.

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 6 standaard bespannen zonder rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 6
Uw waardering