Yonex Muscle Power 2 JR

Yonex Muscle Power 2 JR

Yonex Muscle Power 2

De Yonex Muscle Power 2 is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Muscle Power serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Muscle Power 2 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Muscle Power 2 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 24,95
€ 20,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1070029
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 4550086905011
Merk Yonex
Hoes Bladhoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Lemon, Roze
Serie Muscle Power
Maximale bespankracht in KG 10
Materiaal Aluminum
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 95

Dit aluminium badminton frame is gericht op de beginnende (jeugd) speler. Doordat dit racket van aluminium in combinatie van staal is gemaakt, kan dit racket goed tegen contact met bijvoorbeeld de grond. Bent u dus op zoek naar een stevig badmintonracket? Bestel dan deze Yonex Muscle Power 2.

De Yonex Muscle Power 2 wordt bespannen geleverd in een bijpassende hoes. U kunt zelf kiezen welke kleur u wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Muscle Power 2
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!