Yonex Muscle Power 2 - 4U-G4

Yonex Muscle Power 2 - 4U-G4

Yonex Muscle Power 1

Yonex Muscle Power 1

Yonex Muscle Power 2 JR - 4U-G5

De Yonex Muscle Power 2 JR - 4U-G5 is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Muscle Power serie van Yonex en heeft een lengte van 54 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Muscle Power 2 JR - 4U-G5 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Muscle Power 2 JR - 4U-G5 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 23,95
€ 19,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Op voorraad
SKU
1070027
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Bladhoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Oranje
Serie Muscle Power
Maximale bespankracht in KG 10
Materiaal Aluminum
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 54
Flexibiliteit Stijf
Gewicht racket (U) 4U
Gripmaat G5
Gewicht in Gram 93

De Yonex Muscle Power 2 JR is het kortste badmintonracket uit de Yonex collectie. Het racket is slechts 54 cm lang en heeft daardoor het grote voordeel dat de kleinere jeugdspeler de badmintonslag goed kan aanleren. Doordat dit racket gemaakt is van aluminium en staal kan dit racket goed tegen bijvoorbeeld contact met de grond. De Yonex Muscle Power 2 JR wordt bespannen geleverd met bijpassende hoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Muscle Power 2 JR - 4U-G5
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!