Yonex Voltric 3

Yonex Voltric 3

Yonex Voltric 9 Neo

Yonex Voltric 9 Neo

Yonex Voltric 7

De Yonex Voltric 7 is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Voltric serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric 7 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric 7 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 79,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1408007
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood
Serie Voltric
Maximale bespankracht in KG 10.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 83

De Yonex Voltric 7 is het racket voor de allround / aanvallende speler. Doordat het racket een medium flexibele steel heeft ondersteunt het nagenoeg iedere badmintonslag. De Yonex Voltric 7 heeft een licht gewicht van ongeveer 83 gram en geeft daardoor meer power aan uw slagen. Bent u dus op zoek naar een allround / aanvallend frame? Koop dan nu de Yonex Voltric 7! Badmintonplanet levert de Yonex Voltric 7 standaard bespannen met een BG55 en een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric 7
Uw waardering