Yonex Voltric 7

Yonex Voltric 7

Yonex Nanoray 20

Yonex Nanoray 20

Yonex Voltric 9 Neo

De Yonex Voltric 9 Neo is 1791 en 1793. Het racket komt uit de 2154 serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric 9 Neo zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric 9 Neo op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 119,95
Normale prijs € 99,95
Speciale prijs € 89,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1408009
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Gewicht in Gram 87

Koop nu de Yonex Voltric 9 Neo bij Badmintonplanet. De Yonex Voltic 9 Neo is een head heavy racket met een stijve steel. Dit zorgt ervoor dat u met dit racket een harde smash kunt slaan. In dit badminton racket is ook de unieke soundfilter verwerkt van Yonex. De soundfilter zorgt voor een agressiever geluid bij uw badmintonslagen. Bent u op zoek naar een head heavy racket met een goede controle? Bestel dan nu de Yonex Voltric 9 Neo! Badmintonplanet levert de Yonex Voltric 9 Neo standaard bespannen met een BG55 en een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric 9 Neo
Uw waardering