Yonex Voltric 9 Neo

Yonex Voltric 9 Neo

Yonex Nanoray 10 F

Yonex Nanoray 10 F

Yonex Nanoray 20

De Yonex Nanoray 20 is Flexibel en Head light. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray 20 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray 20 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 59,95
€ 49,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1410020
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Zwart
Serie Nanoray
Maximale bespankracht in KG 10.5
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 85

De Yonex Nanoray 20 is rood van kleur en heeft een flexibele steel. Dit heeft voor u als speler het voordeel dat u de shuttle makkelijk hard weg kan slaan. Het racket voelt daarbij erg licht omdat de gewichtsverdeling onderin het racket ligt. Bent u dus op zoek naar veel racketsnelheid en veel power? Bestel dan deze Yonex Nanoray 20. Badmintonplanet levert de Yonex Nanoray 20 standaard bespannen met een BG3 en een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray 20
Uw waardering