Yonex Voltric 1 Lee Chong Wei Editie LTD

Yonex Voltric 1 Lee Chong Wei Editie LTD

Carlton Airblade Xtreme

Carlton Airblade Xtreme

Yonex Voltric Force Lee Chong Wei Editie LTD

De Yonex Voltric Force Lee Chong Wei Editie LTD is 1791 en 1793. Het racket komt uit de 2154 serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric Force Lee Chong Wei Editie LTD zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric Force Lee Chong Wei Editie LTD op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 99,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
vtforcelcw
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Gewicht in Gram 87

Speciaal voor de topper Lee Chong Wei is dit limited racket uitgebracht. De Yonex Voltic Force LCW is een head heavy racket met een stijve steel. Dit zorgt ervoor dat u met dit racket een harde smash kunt slaan. Bent u op zoek naar een head heavy racket met een goede controle? Bestel dan nu de Yonex Voltric LCW LTD! Badmintonplanet levert de Yonex Voltric LCW standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric Force Lee Chong Wei Editie LTD
Uw waardering