Yonex 9027 Tech Sok

Yonex 9027 Tech Sok

Yonex Voltric Force Lee Chong Wei Editie LTD

Yonex Voltric Force Lee Chong Wei Editie LTD

Yonex Voltric 1 Lee Chong Wei Editie LTD

De Yonex Voltric 1 Lee Chong Wei Editie LTD is 1790 en 1793. Het racket komt uit de 2154 serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric 1 Lee Chong Wei Editie LTD zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric 1 Lee Chong Wei Editie LTD op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 54,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
vt1lcw
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Materiaal Graphite

Speciaal voor de topper Lee Chong Wei is dit limited racket uitgebracht. Leuk voor de aanstormende talenten of beginnende speler! Op zoek naar snelle racket handelingen met een lichtgewicht badmintonracket? Bestel dan deze Yonex Voltric 1 LCW. De Yonex Voltric 1 heeft een gewicht van ongeveer 83 gram en een flexibele steel. Deze combinatie zorgt voor veel kracht in uw badmintonslagen. Heeft u dus moeite met bijvoorbeeld een harde clear? Dan is de Yonex Voltric 1 uitermate geschikt voor u! Badmintonplanet levert de Yonex Voltric 1LCW standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric 1 Lee Chong Wei Editie LTD
Uw waardering