Carlton Powerblade Match

Carlton Powerblade Match

Carlton Vapour Extreme Xcel

Carlton Vapour Extreme Xcel

Yonex Voltric Z Force II

De Yonex Voltric Z Force II is Extra Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Voltric serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric Z Force II zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric Z Force II op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 219,95
Normale prijs € 149,95
Speciale prijs € 144,95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1408100z
  • Koop 2 voor
    € 139,95
    en bespaar 3%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Zwart
Serie Voltric
Maximale bespankracht in KG 12.5
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Extra Stijf
Gewicht in Gram 83

De Yonex Voltric Z Force II heeft een maximale energie omzet. Dit komt omdat het frame ultra dun is en een aerodynamische vorm heeft. Alle nieuwste Yonex technieken zijn verwerkt in dit topframe. Bestel hem nu! Doordat het racket extra stijf is heeft u veel controle met dit racket. Het head heavy balans zorgt ervoor dat dit frame vooral voor de aanvallende speler geschikt is.

Badmintonplanet levert de Yonex Voltric Z Force II naar eigen wens. U kunt zelf aangeven welke snaar en voorkeur kilo's u wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric Z Force II
Uw waardering