Victor Victec Ripple

Victor Victec Ripple

Victor Advanced Badmintonracket

Victor Advanced Badmintonracket

Victor Starter Badmintonracket

De Victor Starter Badmintonracket is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Victor en heeft een lengte van 43 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Starter Badmintonracket zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Starter Badmintonracket op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 9 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 14,95
€ 12,50
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
111643
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes nee
Bladvorm Klassiek
Kleur Blauw, Oranje, Wit
Maximale bespankracht in KG 9
Materiaal Aluminum
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 43
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 90

Hier kunt u het Victor Starter Badmintonracket bestellen, een racket uit de Concept Serie van Victor. Deze serie staat bekend om de dunne, ovale grip om te leren omgaan met een badmintonracket. Dit steelloze badmintonracket heeft een druppelvormig racketblad en is bespannen met een duurzame multifilament snaar. Het racket is uitgerust met een kleinere grip voor de kleinere handen. Dit Victor Starter Badmintonracket heeft een gewicht van ongeveer 90 gram en een lengte van 43 cm. Het badmintonracket is geschikt voor de startende, jonge badmintonner.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Starter Badmintonracket
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!